Produkt Information

• TimeView er et kundehåndteringssystem – CRM – til mennesker som lever af at sælge deres tid!

• TimeView tager hånd om kontorets styring og ledelse – og sikrer en sammenhæng mellem kunden og alle medarbejdere.

• TimeView ligger i skyen og kan lejes – helt eller i moduler. Vi tager udgangspunkt i jeres behov!

Kundehåndtering

• Angivelse af relationer mellem kunder og personer.

• Kundestyring

Tidsregistrering

• Automatiske registreringer af tid ud fra handlinger, f.eks. ifm. afsendelse og modtagelse af mails, oprettelse af breve mv.

• Tidsregistrering direkte fra Outlook kalenderaftaler.

• Fakturering

• Overblik over igangværende saldi

Dokumenthåndtering

• Arkivering af Outlook-mails, fax, Word- og Excel-dokumenter samt alle øvrige filer, f.eks. PDF-dokumenter.

• Arkivering af Outlook kalenderaftaler.

• Journaliseringskategorier efter egen struktur.

Opgavestyring samt ressourcestyring

• Opgaveplanlægning (i timer fordelt på periode og medarbejdere)

• Rulning af godkendte opgaver til kommende sæson.

Salgsstyring

• Mulighed for at styre salgsmulighederne i salgs-tragt.