effektiv kundehåndtering

Hold styr på dine kunder – nemt og hurtigt. 
Læs om, hvordan du opnår dette med TimeView.

Få greb om dine kunder

Gør det nemmere i fremtiden at håndtere og fokusere på dine kunder ved at angive relationer og få hjælp til effektiv kundehåndtering.

Vi tror på, at kunderne er grundlaget for enhver virksomhed. Derfor mener vi også, at det er vigtigt, at du har overblik over dine kunder og sikrer din viden om den enkelte kunde. Med stor forståelse om, at dette ikke altid er helt nemt, da der både kan være mange kunder at skulle holde styr på, samtidig med at du måske kun er i berøring med dine kunder få gange om året, har vi gjort kundehåndtering til en del af vores værktøj TimeView.

TimeViews kundehåndtering hjælper dig med at være tæt på dine kunder og have overblik over kundeporteføljen. Der er blandt andet direkte adgang til at se fordelingen af kunder pr. ledelsesansvarlig og kundeansvarlig – fordelt pr. årsafslutningsdato og erklæringstype. Du kan selv tilføje ekstra felter i dine oplysninger om kunden og således udvide og tilpasse kundedatabasen efter behov. Vi har sågar en salgsoversigt i TimeView, som du kan bruge, hvis du ønsker at arbejde målrettet og transparent med udviklingen af din kundeportefølje.

Hør mere om vores kundeliste og se, hvordan du kan sætte den op her