Hvis du ved arkivering har fået arkiveret et dokument på en forkert kunde, så skal man for at flytte dokumentet sikre at det har status Kladde eller Færdig:

Når det er gjort så kan vi redigere i dokumentet.

Herefter skifter vælger men den nye kunde, såfremt der også er tilknyttet en opgave, så husk også at ændre denne, se nedenstående:

Når dette er gjort så har man skiftet den primære kunde evt. primære opgave til det netop valgte. Herefter gemmes dokumentet (ctrl+s).

Dokumentet har fortsat en relation til den kunden vi netop har skiftet ud med den nye kunde. Dette skyldes at et dokument godt kan have flere relationer i Timeview, relationerne ses på fanen Rettigheder. I dette tilfælde er dokumentet skiftet fra kunden "Kleve ApS":

Såfremt dokument ikke skal kunne se på den kunde man netop har skiftet ud, så skal man blot slette relationen til den tidligere kunden, og evt. opgave relationen, den vil ses på samme fane.

Relationen slettes ved at markere linje og højre klikke på musen og her vælge slet:

Herefter gemmes dokumentet igen (ctrl+s). Og dokumentet har nu skiftet fra den tidligere kunde til den nye kunde.

Hvis ovenstående ikke virker, så kontakt TimeSolutions på:

support@timeview.dk

Fandt du dit svar?