Hvis du ikke kan se dit TimeView add'in i Outlook, og du heller ikke kan se følgende tre prikker:

Kan du se prikkerne så dobbelt klik på dem, og TimeView add'innet skulle blive foldet ud igen.

Ellers klik på filer i Outlook:

Klik da på det markerede område. Det er muligvis markeret med en gul baggrund

Herunder skal du finde området der hedder TimeView for Office 2013, og sikre at der er valgt som med rødt markeret. Hvis du har mulighed for at vælge "Aktiver altid", så klik også denne af. Klik på "Anvend.

Luk billede, og TimeView Add'innet skulle nu igen være synligt i Outlook.

Er TimeView add'innet fortsat ikke synligt. Gå da igen i filer, og vælg "Indstillinger":

Og vælg "Tilføjelsesprogrammer":

Her skal du meget gerne kunne se TimeView for Office som vist

Står "TimeView for office 2013", ikke under "Aktive tilføjelsesprogrammer", klik da på knappen "Udfør":

Her finder du "TimeView for office 2013" og sikre at der er sat hak til venstre, som på nedenstående billede: Og klikker "Ok"

Efter en evt. genstart af Outlook, for at få dine rettelser til at slå igennem, og du fortsat ikke kan se TimeView add'innet i Outlook. Og heller ikke kan se prikkerne:

Så kontakt Supporten i TimeSolutions for yderligere assistance på:

Mail: support@timeview.dk

tel.: 7023 1105