Når du skal igang skal du hente APP i AppStore eller Google Play - søg på TimeView:

Hent APP. Sig ja til at vi må bruge din lokalitet når du bruger APP.

Herefter skal du indtaste brugernavn - som er din mail - og dit password (som vi ikke kender) samt servernavnet.

Hvis du er i tvivl om dit servernavn - så åben TimeView på din PC og se øverst oppe i midten hvor dit brugernavn - og servernavnet fremgår:

For at læse mere om hvordan du bruger APP - se her:

http://support.timeview.dk/da/articles/4215097-app-en-meget-kort-brugervejledning