Start op i overblik – se dine tidligere registreringer – dagsvis, ugevis, månedsvis eller pr. år.

Tryk på + tegnet:

Start registrering - starter tracker uden kunde og tæller tiden til du stopper den.

Manuel registrering – vælge kunde, opgave, arbejdstype og tid – skriv kommentar – vælg Tilføj i højre hjørne og registrering er afleveret.

Kalendervisning – er en kalender hvor man for hver dag kan se allerede afleverede tidsregistreringer.

Swipe til venstre: Slet registrering

Swipe til højre: Ret registrering

Træk ned: Opdaterer registreringer fra serveren.

Kunder – viser alle kunder.

Seneste registreringer:

Viser de 5 seneste registreringer. Swipe til venstre for at starte trackeren på en af de 5 seneste registreringer – kunde, opgave og arbejdstype kopieres.

Brug søgeboksen til at finde alle andre kunder. Bemærk at kunden vises med en linie pr. opgave – swipe til venstre for at tracke eller klik på opgaven for at se info på kunden og oprette en almindelig registrering.

Fandt du dit svar?