Dette er en knap som ligger i båndet i kundevisningen:

Den funktion som knappen udfører er en virkeliggørelse af de europæiske GDPR regler omkring anonymisering af kunder og deres data.

Det betyder, at såfremt den aktiveres bliver alle registreringer i TimeView vedrørende denne kunde anonymiseret.

Dermed mister man ikke tidsregistreringer som jo er vigtige ift. økonomi mv. - men alt andet bliver slettet - og man kan ikke se kundenavnet på tidsregistreringer. Læsevt. selv videre her: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/hvad-er-dine-forpligtelser/

Såfremt denne knap bliver brugt uden at det var intensionen, så får man heldigvis en advarsel mod brugen:

Bemærk at der i teksten fremgår, at denne handling ikke kan omgøres. Sådan må det nødvendigvis være for at vi kan leve op til lovgivningen.

Hvis man alligevel har aktiveret OK - knappen kan man gøre 3 ting:

1: Acceptere at det er ireversibelt og oprette en ny kunde eller genoplive den som er anonymiseret - men uden opgaver, dokumenter osv.
2: Restore en backup og miste det data da har lavet i mellemtiden
3: Restore en backup og manuelt flytte tingene til driftdatabasen.

I forhold til support fra TimeSolutions så gælder:

1: Er gratis
2: Koster 1 time
3: Er på løbende time

Fandt du dit svar?