Tag udgangspunkt i kundelisten.

Marker de kunder som skal have en ny kundeansvarlig eller ledelsesansvarlig.

F.eks. således:

Aktiver knappen LA eller KA oppe i båndet. (På figuren er LA aktiviteret - gul baggrund).

Vælg den person som skal være Ledelsesansvarlig eller Kundeansvarlig fremover i boksen som kommer frem - således:

Opdater kundelisten efter gennemført operation - og kontroller at det nu er den rigtige person som står på kunden som KA hhv LA.

(Bemærk - TimeView giver en rettighedsmeddelelse om at dette ikke kan lade sig gøre - men hvis du er administrator gennemfører den alligevel operationen).