Det er nu muligt at vælge et forud defineret standard navn på en opgave når man opretter en. Dette kan gøres ved oprettelse af en opgave eller flere ad gangen.

For at sætte det op skal du gå til Administration og derefter Egendefinerede felter. Her opretter du et nyt felt og giver det navnet systemnavnet, og visningsnavnet Task_TaskName. I valgmuligheder indtaster du de navne som du ønsker i dropdown menuen. Bemærk at alle valgmuligheder skal være adskilt med et semi-kolon ;. Til sidst vælger du typen Picklist og så klikker du på Gem.