Det er nu muligt at specificere hvorvidt brugere skal have mulighed for at se andres tidsregistreringer. Som standard vil denne funktionalitet være slået fra.

For at slå den til skal man ind i Konfiguration under Organisationsindstillinger. Herefter sætter du kryds ved hvilke tidsregistreringstyper som du gerne vil have at brugerne skal kunne se. Det er muligt både at vælge en af disse felter, eller begge på samme tid.

tidsregistrering.png

OBS! Uanset hvilke indstillinger der er valgt vil administratorer, ledere og HR altid kunne se brugernes tidsregistreringer.

Fandt du dit svar?