Det er nu muligt at genere en rapport af tidsregistreringer en, eller flere brugere har foretaget totalt eller i en specificeret periode. Rapportens layout kan tilpasses ligesom man gerne vil have det.

For at oprette en rapport skal du navigere til Rapportdefinitioner under Administration og så vælge Opret ny oppe i båndet. Her giver du rapporten et system navn, og derefter kan du oprette et rapportlayout ved at trykke på New. Skulle du allerede have et layout klar kan du i stedet klikke på Upload. For at afslutte klikker du på Gem.

For at få en rapport vist højre klikker du på den rapport du vil bruge, og vælger Vis. Her indtaster du de relevante parametre og klikker send.

OBS! Der vil komme en særlig vejledning til denne funktion samt et kursus i brugen af denne funktionalitet til efteråret.