Brugerindstillinger er blevet introduceret i denne version af TimeView. I fremtiden vil individuelle indstillinger fremgå i denne sektion.

For at ændre nogle af disse indstillinger klikker du på den lille blå rektangel oppe i venstre hjørne af TimeView, og derefter vælger du Brugerindstillinger i den blå menu på venstre side.

Auto tidsregistrering ved afsendelse af mail
Som en del af de nye brugerindstillinger er det nu muligt at vælge om man ønsker at have tidsregistrering som standard ved arkivering af mails eller ej.

Spring dato og tidspunkt over på tidsregistreringsformen
Dette er endnu en del af de nye brugerindstillinger. Med denne har du mulighed for at springe direkte til varigheden ved at trykke på tab når du foretager en tidsregistrering.