Det er nu muligt at oprette egen definerede felter. Disse kan tilpasses helt som man gerne vil have dem, og vil være tilgængelig på hver kunde i systemet.

For at oprette et egen defineret felt navigerer man til sektionen Egendefinerede felter under Administration. Her vælger du Opret ny og indtaster derefter de relevante parametre.

Visningsnavn er det navn feltet vil have under afsnittet Egendefinerede felter på kunden.
Systemnavn er et internt navn kun til brug i systemet, og vil ikke blive vist til brugeren. OBS! Undgå at bruge specielle karakterer og bogstaver som ÆØÅ.
Type er til at definere hvad det er for et felt man har med at gøre. String er til et helt almindeligt tekstfelt, DateTime er til et datofelt, Picklist er til et felt med valgmuligheder og Double er til kommatal.

For at lave et felt med valgmuligheder indsætter du de valgmuligheder der skal være efterfulgt af et semikolon. F.eks. hvis vi vil opsætte et felt med 3 valgmuligheder af programmer (TimeView, MS-Rev og iSAFE) skriver man: TimeView;MS-Rev;iSAFE.