For særlige brugere er det nu muligt at kunne flytte tidsregistreringer til andre kunder, opgaver og arbejdstyper selvom tidsregistreringerne er lukkede og godkendte. Du kan tilgå denne funktion under Tidsregistrering i menuen på venstre side, eller Tidsregistrering tabben på en vilkårlig kunde eller opgave.

For at flytte tidsregistreringer, vælger du hvilke der skal flyttes og derefter højreklikker du og vælger Flyt. TimeView vil åbne et nyt vindue hvor du kan vælge den nye opgave tidsregistreringerne skal flyttes til og hvilken arbejdstype disse skal ændres til. Efterlader du dette felt tomt bruger den samme arbejdstype som på de oprindelig registreringer.

4.png
Fandt du dit svar?