Hvis du oplever at de rettelser du laver i TimeView ikke slår igennem i e-conomics, at debitorsaldi fra e-conomics ikke opdateres i TimeView eller at nyoprettede kunder i TimeView ikke oprettes i e-conomics kan det være fordi integrationen til e-conomics er gået i stå.

Følg nedenstående vejledning for at genstarte integrationen / synkroniseringen imellem programmerne (vær opmærksom på at du skal have administrative rettigheder):

• Tryk på den lille hvide "kuvert" i øverste venstre hjørne af TimeView

• Vælg herefter menuen "organisationsindstillinger"

• Du genstarter synkroniseringen ved at trykke på knappen "start alle" i højre side af skærmen. Vent 5-10 sekunder og tryk herefter på "opdater". Herefter skulle du i kolonnen "event on" kunne se at e-conomics er synkroniseret med aktuel dato og klokkeslæt.

Synkroniseringen imellem TimeView og e-conomics er nu genstartet.