For at tilføje kontakter som du har i Outlook til TimeView skal du klikke på Vis/opdater kontakt. Du kan også bruge genvejen SHIFT + F8 for at åbne dette vindue.

Et nyt vindue vil så poppe op. Her har du muligheden for at kopiere alt information on kontakten til TimeView, og du kan også vælge hvilken primær kunde som kontakten skal knyttes til. Hvis kontakten findes allerede i TimeView vil du have mulighed for at synkronisere tilbage til Outlook. Bemærk, at der skal knyttes en primær kunde til kontakten.

Hvis du klikker på knappen Sæt markering for privat emailaddresse i vinduet vil TimeView til Outlook fremover ikke spørge dig ved afsendelse af mails om du vil arkivere i TimeView. Du har muligheden for at fjerne denne markering igen ved at klikke på Slet markering for privat emailaddresse.