Før du installerer TimeView til Office skal du huske at lukke programmerne ned først, ellers vil det ikke kunne installeres.

TimeView til Office understøtter ikke 64-bit. Hvis det installeres på Office 64-bit vil add-in'et forblive inaktiv, uden mulighed for at aktivere det. Afinstaller Office 64-bit, og installer Office 32-bit i stedet. Så vil det virke når du installerer add-in'et.

Bemærk at Office godt stadig kan køre i baggrunden selvom du lukker det. Her lukker du bare outlook.exe ned i Joblisten.